Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@10:54:21 GMT

زلزله به شبکه مخابرات اندیکا خسارتی وارد نکرد

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۳۹۷۵۶

زلزله به شبکه مخابرات اندیکا خسارتی وارد نکرد

گروه استان‌ها_ مدیر عامل شرکت مخابرات استان خوزستان گفت: درآمد ماهیانه شرکت مخابرات از هر خط تلفن ثابت ماهیانه ۶ هزار تومان است درحالی که هزینه نگهداری هر خط در ماه حدود ۳۰ هزار تومان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اهواز ، رحیم فلاح زاده امروز در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه خسارات ناشی از سرقت تاسیسات مخابرات در استان خوزستان، سرسام آور است، اظهار داشت: سارقین تاسیسات و زیرساخت‌های شهری به دلیل سهولت دسترسی و خطر پایین و ارزش بالاتر نسبت به دیگر تاسیسات شهری، تمایل بیشتری به سرقت تاسیسات مخابرات از جمله کابل‌های مسی و کافوهای مخابرات یا همان جعبه تقسیم‌های تلفن ثابت در خیابان‌ها دارند که سالیانه خسارات سنگینی را بر دوش مخابرات می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در طی چند سال اخیر 134 کافو در استان خوزستان دچار تخریب و سرقت قرار گرفتند که هر کافو بین 500 الی 800 مشترک را خدمات رسانی می‌کند که این حجم خسارت در کنار خسارت مالی فراوان به تاسیسات مخابرات، سبب شده که هزینه نگهداری از این تأسیسات نسبت به درآمد آن حدود 5 برابر باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان تصریح کرد: به طور میانگین ماهیانه درآمد شرکت از هر خط تلفن ثابت در استان 6 هزار تومان است در حالی که هزینه نگهداری، تعمیرات و خدمات رسانی به هر خط تلفن ثابت ماهیانه بین 25 الی 30 هزار تومان است که با تعرفه فعلی مدیریت شرکت مخابرات کاری زیان بار است.

ظرفیت شماره تلفن ثابت خوزستان یک و نیم میلیون شماره است

فلاح زاده در خصوص تعداد مشترکین فعال تلفن ثابت در استان خوزستان، بیان داشت: در حال حاضر 1 و نیم میلیون شماره تلفن ثابت در کل استان ظرفیت وجود دارد که از این تعداد حدود 900 هزار شماره فعال می‌باشند و ما باقی ظرفیت خالی شبکه تلفن ثابت است که در نظر داریم در طی ماه‌های آینده 7 هزار خط تلفن ثابت دیگر به شبکه اضافه کنیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون تکنولوژی غالب ارتباطاتی در استان خوزستان از طریق کابل مسی صورت می‌گیرد که علاوه بر آمار سرقتی بالا، هزینه نگهداری بالا و سرعت انتقال پایین‌تر نسبت به فیبر نوری دارد که طرح‌های جایگزینی آن با فیبر نوری در استان در حال پیگیری و اجرا است که در این زمینه در طی چند سال اخیر 4 و 600 کیلومتر شبکه فیبر نوری جایگزین کابل مسی شده است که البته ادامه این فرآیند نیاز به سرمایه گذاری دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان در خصوص کاهش میزان تمایل عموم مردم به تلفن ثابت گفت: درحال حاضر تمایل عمومی مردم به سمت تلفن همراه سوق پیدا کرده است و شیب مشترکین تلفن ثابت نزولی شده است که این روند یک اتفاق جهانی است که به نظر می‌رسد ظرفیت خالی موجود تلفن ثابت در استان دیگر تکمیل نشود.

محرومیت‌زدایی از استان خوزستان نیازمند هم‌فکری و همراهی نخبگان استپرونده فوت یک زن بر اثر شلیک مامور پلیس در خوزستان در حال رسیدگی استعاملان نزاع دسته جمعی در "حمیدیه" استان خوزستان دستگیر شدند

سقف مکالمه با تلفن ثابت چقدر است؟

فلاح زاده در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص سقف مکالمه با تلفن ثابت چه میزان است؟ گفت: در طی دو سال گذشته با فعال شدن سیستم هوشمند مدیریت مکالمات در مخابرات استان، سقف مکالمه با تلفن ثابت به میزان حدود 50 هزار تومان معین شده است که بیش از 8 برابر سقف میانگین مکالمه ماهیانه مشترکین یعنی همان 6 هزار است.

وی ادامه داد: این سقف مکالمه یک دستور کار کشوری است و درواقع به عنوان ودیعه برای مشترکین معین شده است که پس از پایان این میزان، بتدا با ارسال پیامک به مشترکین خطر قطع گوشزده شده و سپس قطع ارتباط یک طرفه می‌شود و در نهایت تلفن تا پرداخت بدهی قطع می‌شود البته برای اشخاص حقیقی و سازمان‌ها این امکان فرآهم است که درخواست افزایش سقف مکالمه را داشته باشند. 

زلزله اندیکا خسارتی به شبکه ارتباطات استان وارد نکرد

مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان در خصوص تاثیر زلزله اخیر اندیکا بر تاسیسات ارتباطات مخابرات استان، اظهار داشت: خوشبختانه در هیچ یک از مناطق زلزله زده ما شاهد ورود خسارات جدی به تاسیسات مخابرات استان نبوده‌ایم و در حال حاضر زلزله  هیچ خساراتی را شبکه ارتباطات وارد نکرده است.

وی ادامه داد: منطقه اندیکا به دلیل مسائلی همچون دسترسی سخت و محرومیت بالا دارای مشکلاتی در زمینه ارتباطات پرسرعت و دائم است که زلزله اخیر سبب شد رفع این مشکلات از جمله افزایش سرعت دامنه پهنای باند اینترنت در منطقه را در دستور کار خود قرار دهیم که این از اولویت‌های کاری سازمان خواهد بود.

تاثیر کرونا بر شبکه تلفن

فلاح زاده در خصوص تاثیر کرونا بر شبکه اینترنت استان گفت: با شیوع گسترده کرونا و افزایش تمایل عموم به ارتباطات مجازی و همچنین فعال شدن سیستم آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های کشور، تمایل به استفاده از اینترنت بسیار بیش از پیش افزایش پیدا کرد که با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم پهنای باند ورودی به استان که تا پیش از کرونا 20 گیگابیت بر ثانیه بود را به میزان 30 گیگابیت بر ثانیه  افزایش دهیم که جمعه نیز 10 گیگابیت بر ثانیه دیگر افزایش پیدا کرد و به میزان 40 گیگابیت بر ثانیه  رسید.

وی افزود: شیوع بیماری کرونا سبب شد که اهمیت شبکه اینترنت در کشور بیش از پیش افزایش یابد که اکنون تبدیل به یکی از ضروریات زندگی مردم چه در شهر و چه در روستا شده است که باید در جهت ارتقاء سطح کیفیت خدمات رسانی و سرعت دامنه پهنای باند تلاش بیش از پیش صورت پذیرد.

 پاسخ به چند شایعه در خصوص تاثیر دکل‌های مخابرات بر سلامت مردم 

مدیرعامل شرکت مخابرات استان خوزستان در خصوص شیوع برخی شایعات در فضای مجازی در خصوص تاثیر منفی دکل‌های مخابراتی بر سلامت مردم، اذعان داشت: تمام تجهیزات و وسایل به کار رفته در دکل‌های مخابراتی توسط سازمان‌های نظارتی مانند وزارت بهداشتف سازمان انرژی اتمی و سازمان استاندارد ملی ایران کنترل و پایش می‌شوند و با اطمینان بیان می‌کنم که هرگونه عارضه خطرناک برای عموم مردم به سرعت شناسایی و کنترل می‌شود.

وی ادامه داد: در تمام طول فرآیند نصب تجهیزات دکل‌های مخابراتی کارشناسان شرکت با دقت و براساس ضوابط بهداشتی عمل می‌کنند که با حفظ استاندارد ارتفاع دکل و همچنین دیگر پروتکل‌هایی سازمانی عوارض ناشی از فعالیت دکل‌های مخابراتی برای مردم به حداقل و به مرحله بی خطر کاهش پیدا کرده است.

 

انتهای پیام/331

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت مخابرات استان خوزستان گیگابیت بر ثانیه دکل های مخابراتی استان خوزستان تاسیسات مخابرات دکل های مخابرات هزار تومان هزینه نگهداری خصوص تاثیر تلفن ثابت خط تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در پی انتشار خبری مبنی بر اعلام ساکنان محله سلطان‌منش به ویژه خیابان‌های پشت انبار هلالی منطقه هفت شهرداری اهواز در خصوص نشتی و سرایت بنزین به آب‌های جاری خیابان، شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز جمعه شب بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: در بارندگی شدید اخیر به علت ارتباط کانال‌های فاضلاب ایستگاه آتش‌نشانی پشت جایگاه با زمین نسبتا آلوده باند مخازن جایگاه، آلودگی‌هایی در فاضلاب ایستگاه و خیابان مجاور جایگاه ایجاد شد.

در ادامه آمده است: طرح کهاب (جمع آوری بخارات فرآورده نفتی) و تغییر سیستم لوله‌کشی تخلیه قدیمی در این جایگاه به منظور جلوگیری از این مشکل در حال اجرا است.

این بیانیه می‌افزاید: مشکل در حال رفع است و ضمن رعایت اصول ایمنی از آلودگی زیست محیطی کاسته خواهد شد.

بر اساس این گزارش بارش باران از روز سه‌شنبه در استان خوزستان آغاز شده و همچنان بر شدت این بارش‌ها افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • شبکه برق خوزستان پایدار است / خسارت‌هایی به شبکه آبادان و شادگان وارد شد
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت